Monday, April 29, 2013

Lemon & Herb Caramelized Braised Chicken الدجاج المكرمل بالأعشاب والليمون

Lemon & Herb Caramelized Braised Chicken صينية الدجاج المكرمل بالأعشاب والليمون
Lemon & Herb Caramelized Braised Chicken
Scroll down for English post
وصفة الدجاج هذه لذيذة وأعني حقاً إنها لذيذة، مليئة بالمذاق الرائع وسوف تحبونها بالتأكيد، طبخ الدجاج بهذه الطريقة يعطيها لون بني جميل نتيجة الكرملة بطهيها على حرارة متوسطة لهادئة لمدة لا تقل عن ساعة ونصف، والذي بالتالي يجعل التوابل والمذاق اللذيذ يلتصق بقطع الدجاج بشكل يفتح الشهية! يمكنكم تقديم هذا الطبق مع الباستا أو المحشي أو أي طبق رئيسي مفضل لكم؛ هذه الوصفة مناسبة جداً للعزائم والمناسبات.

الوصفة تكفــي: دجاجتين (16 قطعة)
وقت التحضير: 10 دقائق
وقت الطهــــي: 90 إلى 120 دقيقة
This Chicken is very and I mean very delicious, full of flavors and you're going to love it. It has a nice brown color from caramelizing while braised not less than 90 minutes which makes all the flavors stick to it in a mouthwatering way! You can serve this chicken with pasta, Mahshy, or your favorite main dish; it's perfect for having friends or family for dinner. 

Serves: 2 chickens (16 piece)
Prep. Time: 10 minutes
Cooking Time: 90 to 120 minutes
Click here for the recipe اضغط هنا للوصفة »

Cari Farmasi

Farmasi Di Kuala Lumpur dan Selangor Selangor / KL Area NO SHOPS NAMES ...