Scroll down for English post
المطبخ العربي مليء بالأكلات الرائعة والشهية والمنوعة أيضاً، فهو بعيد كل البعد عن الملل! عكس ما يتهمه به البعض فهم من لا يجربوا أكلات جديدة بجانب الأطباق التي يحضرونها، اليوم سأقدم لكم إحدى وصفات المطبخ العربي وتحديداً من الشام وسوريا، تعتبر فتة الشاورما من الوصفات المفضلة عند زوجي، وقمت بتحضيرها له كما اعتاد أن يأكلها بالمطعم؛ لذا أحب أن أشارككم هذه الوصفة اللذيذة لتتمتعوا بها على مائدتكم. يمكنكم تحضيرها إما باللحم أو بالدجاج والبعض يضيف لها خضروات كالبصل والفلفل. هي وصفة سهلة وسريعة لا تأخذ وقت كبير أو مجهود في تحضيرها غير أنها لذيذة ومشرفة على مائدتكم :)
الوصفة تكفــي: 3 إلى 4 أشخاص
وقت التحضير: 30 دقيقة
وقت الطهــــي: 30 دقيقة
The Arab cuisine is very rich in delicious mouthwatering dishes, it's unique and so far from boring flavors unlike what some may assume! They just didn't try enough dishes to judge it! I will show you one of my husband's favorite dishes from Syria, it's called "Fattet Shawarma" Fattet means any dish that usually has toasted Arabian bread and rice as main ingredients, some Fatta recipes have no rice but instead some fried vegetables. You can prepare this Shawarma Fatta with beef, lamb, or chicken, some people add vegetables like onions and bell pepper; it's so easy and super delicious just prepare it as your main dish for your dinner and it will rock your table :)Serves: 3 to 4 people
Prep Time: 30 min.
Cooking Time: 30 min.