Thursday, June 10, 2010

Chicken & Vegetable Fettuccine فيتوتشيني الدجاج والخضروات

فيتوتشيني الدجاج والخضروات Chicken & Vegetable Fettuccine



Scroll down for English post
 أردت أن أُحدث بعض التغيير عن وصفتي السابقة بوضع وصفة مختلفة أكثر حيث كانت آخر تدوينة لي عن المكرونة (الباستا)، ولكنني لم أستطع  فأنا أُحب المكرونة كثيراً، وهذه الوصفة حقاً لذيذة، كما أنها سهلة وسريعة في نفس الوقت، أتمنى أن تعجبكم.


ملحوظات للوصفة:
1- ألذ شيء في هذه الوصفة هو أن الخضروات غير مطبوخة أو نصف مطبوخة، فذلك يعطيها طعم رائع جدا خاصة مع الكاتشب.
2- أردت أن أُضيف طعم الروزماري ولكنني لا أُريده أن يكون ظاهر  بشكل قوي، فقط طعم خفيف منه، لذلك قمت بإضافة كمية قليلة جداً منه.

الوصفة تكفــي: شخصين
وقت التحضير: 5 دقائق
وقت الطهــــي: 15 دقيقة

I wanted to make a change by adding a recipe from other cuisine or has another main ingredient because my last post was about a pasta recipe, but actually I couldn't help it, I really LOVE pasta :), and it's really easy and quick too, hope you like it.

Tips: 
1- The best thing in this recipe is the uncooked vegetables or semi cooked and that made them so tasty with other ingredients, specially the ketchup.

2- I want to add the rosemary flavor, but I don't want it to be so strong, I don't want it to be noticed, so I added so small pinch of it.

Serves: 2 people
Prep. time: 5 minutes
Cooking time: 15 minutes
Click here for the recipe اضغط هنا للوصفة »

Cari Farmasi

Farmasi Di Kuala Lumpur dan Selangor Selangor / KL Area NO SHOPS NAMES ...