Scroll down for English post
هذا الطبق هو أحد أفضل المقبلات بالنسبة لي، وهو سهل، لذيذ، وسريع التحضير، في الغالب يتم تقديمه في العديد من المطاعم كأحد المشهيات. يمكن عمله باستخدام الخبز الفرنسي أو الإيطالي أو أي نوع مفضل أو متاح، قمت باستخدام الزعتر الجاف في هذه الوصفة فمذاقه رائع مع الخبز، قمت أيضا باستخدام الزبد ويمكنكم استخدام زيت الزيتون بدلاً منها.
نصيحة الوصفة:
1- يمكنكم استخدام أي نوع تفضلونه من الجبن (استخدمت جبن الإمونتا)، ولكن إذا كان الجبن مالح أو قديم لا تضيفوا ملح ولا تستخدموا الزبدة المالحة.
2- يمكنكم شوي الخبز على الجريل أو التوستر بدلاً من استخدام الفرن.
3- يمكن استخدام بودرة الثوم بدلاً من الثوم الطازج وفي هذه الحالة يتم استبدال كل فص ثوم بثمن ملعقة شاي بودرة ثوم.
الوصفة تكفي: 7 شرائح خبز
وقت التحضير: دقيقتان
وقت الطهي: 10 دقائق
This is one of my best yummy appetizers, so easy, delicious, and super quick. It's being served in many restaurant as an appetizer. You can make it from fresh or left over French baguette or Italian bread, or any kind of bread you have or prefer, I used dried thyme in this recipe, it tastes grate with it, I also used butter, you can use olive oil instead.Recipe Tips:
1- You can choose any type of cheese you like (I used Emmental cheese), but if your cheese is salty or sharp, don't use salt or salted butter.
2- You can grill it instead of using the oven.
3- You can use garlic powder instead of fresh garlic, in this case substitute 1/8 tsp powder for every clove of garlic.
Serves: 7 slices
Prep time: 2 minutes
Cooking time: 10 minutes