Scroll down for English post
وصفة اليوم عن البانكيك ولكنها مختلفة عن البانكيك العادي، لمعرفة المزيد عن البانكيك يمكنكم متابعة وصفتي السابقة >> بان كيك القلوب بمربى الفراولة. نعود لوصفة اليوم وهي بانكيك بطعم لذيذ مختلف (القرفة وجوزة الطيب)، أتمنى أن تعجبكم :)
نصيحة الوصفة:
1- استخدمت الشوفان في هذه الوصفة لذلك ستأخذ المزيد من الوقت في الطبخ عن البانكيك العادي.
2- لا تخلطوا المكونات بشكل زائد عن اللزوم، فقط نقلب لحين اختلاط المكونات سوياً.
الوصفة تكفــي: 4 أشخاص
وقت التحضير: 5 دقائق
وقت الطهــــي: 15 دقيقة
Today's recipe is for pancakes, but it's somehow different, to know more about pancakes check out my previous post >> Heart Shaped Pancakes. Back to our recipe today it's pancakes with different yummy flavor (cinnamon & nutmeg), hope you like it :)
Recipe Tips:
1- I use oats in this pancake batter so they will take more time to cook than regular pancakes.
2- Never over mix the batter, just till the ingredients are mixed together.
Serves: 4 people
Prep time: 5 minutes
Cooking time: 15 minutes