Thursday, January 19, 2012

Feta Omelette أومليت بجبن الفيتا

Feta Omelette أومليت بجبن الفيتا

Scroll down for English post
وصفة اليوم خفيفة وسريعة خاصة بالإفطار أو العشاء، سبق وأن قمت بإضافة طريقة أخرى للأومليت بمكونات مختلفة أتمنى أن تجربوها أيضاً، اليوم سوف أقوم بعمل الأومليت مع جبن الفيتا لجميع محبيها.
نصيحة الوصفة:
1- يجب أن يتم طهي الأومليت على حرارة هادئة حتى لا يحترق دون أن ينضج من الوسط.
2- لا نقم بزيادة الملح لوجود ملح بالجبن.
3- يمكن استخدام طبق لقلب الأومليت بوضع الأومليت في الطبق ثم قلبه في المقلاة بحرص.

الوصفة تكفــي: شخص إلى شخصين
وقت التحضير: 2 دقيقة
وقت الطهــــي: 5 دقائق
Today's recipe is light and quick specially for breakfast or dinner, I have already made Omelette with different ingredients before I hope you try it too, today I will make Feta Omelette for all Feta lovers :)

Recipe Tip:
1- You should cook the omelette on low heat so it wont burn without cooking from inside.
2- Don't add much salt to the omelette, you already have salt in the cheese.
3- You can use a plate to flip the omelette by place it in the plate then carefully reverse it to the pan.

Serves: 1 to 2 people
Prep. Time: 2 minutes
Cooking Time: 5 minutes
Click here for the recipe اضغط هنا للوصفة »

Cari Farmasi

Farmasi Di Kuala Lumpur dan Selangor Selangor / KL Area NO SHOPS NAMES ...