Friday, November 15, 2013

Turkish Pizza "Lahmacun" لحم معجون

Turkish Pizza "Lahmacun" لحم معجون

Scroll down for English post
لحم معجون أو لحم بعجين هي بيتزا تركية باللحم المفروم، ما يميزها هو طعمها اللذيذ والسُمك الرفيع للعجين، يتم أولاً عجن العجين الخاص بها ومن ثم يتم تحضير اللحم نيء وينضج مع العجين بالفرن بسهولة لرقة العجين والحشوة. تقدم البيتزا التركية أحياناً مع الليمون أو بدون وعند الأكل تلف مثل لفائف السندويتشات. تابعوا معي الوصفة اللذيذة :)
الوصفة تكفــي: 7 لحم معجون متوسط الحجم
وقت التحضير: 40 دقيقة تقريباً
وقت الخبـــــز: 10 إلى 15 دقيقة
Lahmacun is a Turkish pizza with ground beef, what's unique about it is the delicious taste and the really thin crust. First we make the dough, then we prepare a raw ground beef topping and it's cooked with the dough in the oven due to the thin crust. It's served with or without lemon, and when you eat it you roll it like sandwich rolls. Follow the delicious recipe below :)
Serves: 7 medium Lahmacuns
Prep. time: 40 min. approx.
Baking time: 10 to 15 min.

Click here for the recipe اضغط هنا للوصفة »

Cari Farmasi

Farmasi Di Kuala Lumpur dan Selangor Selangor / KL Area NO SHOPS NAMES ...