Thursday, January 2, 2014

Perfect Chicken Shawarma Wrap شاورما الدجاج بخبز الصاج كالمطاعم

Perfect Chicken Shawarma Wrap شاورما الدجاج بخبز الصاج كالمطاعم
Scroll down for English post
شاورما الدجاج بخبز الصاج، سندويتش لذيذ ومشهور بالشرق الأوسط، كثيراً ما نتذوقه في المطاعم دون تحضيره بالمنزل، سأقدم لكم اليوم وصفة سندويتش شاورما الدجاج بخبز الصاج بنفس مذاق المطعم اللذيذ وفي وقت قصير، لتحضير الخبز بالمنزل يمكنكم إيجاد وصفة خبز الصاج هنا ، وإذا ليس لديكم الوقت يمكنكم شراؤه أو شراء خبز التورتيا الجاهز.
نصيحة الوصفة: 
1- لا تطبخوا الدجاج أكثر من اللازم حتى لا يجف تماماً
2- يمكنكم إضافة المكونات المفضلة مع الشاورما كالخضروات أو الصلصات المفضلة لكم.
3- حتى تحتفظوا بالسندويتشات ساخنة لحين الانتهاء من لفها كلها، تلف بورق ألومنيوم فويل بحيث تكون الناحية اللامعة للداخل مواجهة للسندويتش.

الوصفة تكفــي: 5 لفائف شاورما تقريباً
وقت التحضير: 20 دقيقة
وقت الطهــــي: 15 دقيقة
Chicken shawarma Saj wrap, is a popular delicious sandwich in the Middle East, that you can find often  in Turkish or Levantine restaurants. Today I will show you how to make it at home with the same delicious taste that you find at any Middle Eastern restaurant, to prepare the bread at home you can find a recipe for Saj Bread here, and if you do not have time you can buy it or use tortillas if not available.

Recipe tips:
1 - Do not overcook the chicken or it will dry.
2 - You can put your own choice of  vegetables or sauces with shawarma to the wrap .
3 - To keep the sandwiches warm till you finish wrapping them all, wrap each one you finish with aluminium foil with shiny side facing the sandwich.

Serves : 5 Shawarma wraps
Prep. time : 20 minutes
Cooking time : 15 minutes
Click here for the recipe اضغط هنا للوصفة »

Cari Farmasi

Farmasi Di Kuala Lumpur dan Selangor Selangor / KL Area NO SHOPS NAMES ...