Saturday, January 5, 2013

Scrambled Eggs with Pastirma (Pastrami) طريقة عمل البيض بالبسطرمة


Scrambled Eggs with Pastirma (Pastrami) بيض بالبسطرمة

Scroll down for English post
وصفة اليوم لساندويتش سريع ولذيذ ومغذي، ساندويتش البيض بالبسطرمة من الوصفات المصرية المشهورة للإفطار أو العشاء، البسطرمة هي عبارة عن لحم معتق، يتم تعتيقه في الهواء باستخدام الملح والثوم والحلبة المطحونة التي تعطي البسطرمة رائحتها المميزة، شطيرة البيض بالبسطرمة لذيذة ولا تأخذ لتحضيرها أكثر من دقائق معدودة (سندويتش في خمس دقائق) أتمنى أن تعجبكم :)

الوصفة تكفي: 2 إلى 3 شطائر (سندويتش)
وقت التحضير: 1دقيقة
وقت الطهي: 5 دقائق

Today's recipe is a quick, delicious, and healthy sandwich, Pastirma and scrambled eggs sandwich is one of the Egyptian popular recipes for breakfast or dinner, Pastirma or pastrami is a kind of cured beef that's been aged in the air using salt, garlic, and ground fenugreek which gives pastrami its unique smell, eggs and Pastirma sandwich is really yummy and doesn't take more than few minutes to be served (five minutes sandwich), hope you like it.

Serves: 2 to 3 sandwiches
Prep. Time: 1 minute
Cooking Time: 5 minutes
Click here for the recipe اضغط هنا للوصفة »

Cari Farmasi

Farmasi Di Kuala Lumpur dan Selangor Selangor / KL Area NO SHOPS NAMES ...