الأومليت الأسباني في الأساس هو عبارة عن أومليت سميك من البيض والبطاطا أو البطاطس ويتم طهيه في زيت الزيتون، اليوم سأقدم لكم وصفة السبانيش أومليت ولكن بشكل آخر مع المشروم والزيتون وبعض المكونات الأخرى. كان زوجي في إحدى مهام العمل وتذوق هذا الطبق في أحد الفنادق وسأل عن الوصفة لأنه أحبه جداً وأخبرني بها لأقوم بإعدادها له على الإفطار من وقت لآخر، وها أنا أشارككم هذه الوصفة وأتمنى أن تعجبكم :)
نصيحة الوصفة:
لا تنسوا أن الوصفة تحتوي على زيتون مخلل لذا انتبهوا عند إضافة الملح.
الوصفة تكفــي: 2 إلى 3 أشخاص
وقت التحضير: 3 دقائق
وقت الطهــــي: 10 دقائق
Basic Spanish omelette is a thick egg omelet made with potato and fried in olive oil, I will make today a different version of Spanish omelet with mushroom, olives and some other ingredients. My husband was on a business trip and had this dish for breakfast in a hotel and he liked so much that he asked for the recipe, since then he asked me to make it for breakfast from time to time, and here I am sharing it with you and I hope you like it :)Recipe Tip:
Don't forget it has olives so be careful with the salt.
Serves: 2 to 3 people
Prep. Time: 3 minutes
Cooking Time: 10 minutes