Sunday, March 31, 2013

Stir Fry Lamb Liver Sandwich ساندويتش الكبدة الضاني

Stir Fry Lamb Liver Sandwich ساندويتش الكبدة الضاني

Scroll down for English post
تختلف الكبدة الضاني عن الكبدة البقري في طعمها المختلف والذي يحتاج إلى توابل مميزة لتظهر لذتها وتخفي أي رائحة أو طعم غير مرغوب فيهم (زفارة). وصفتي اليوم ستحببكم أكثر من الكبد الضاني وسترغبوا في تحضيرها من وقت لآخر :)، قمت بتحضيرها مع قلب وكلى الخروف / الضأن مع الفلفل الحار والثوم والليمون.

نصيحة الوصفة:
1- لا تبالغوا في طهي الكبدة فهي لا تأخذ إلا دقائق معدودة ليتم نضجها.
2- إذا لم تكن الكبدة مقطعة يسهل تقطيعها وهي نصف مجمدة ولكن احذروا جيداً أثناء استخدام السكين حتى لا تجرحوا أصابعكم لأن البرودة تفقد الأصابع الإحساس بشكل مؤقت.

الوصفة تكفــي: شخصين
وقت التحضير: 5 دقائق
وقت الطهــــي: 10 دقائق
Lamb Liver is different from beef liver for its unique flavor that needs special spice to enhance and develop the delicious taste in it and hide any unpleasant smell or taste. My recipe will make you love it more and want to make it every now and then :), I stir fried it with lamb kidney and heart with hot green pepper, lemon, and garlic.


Recipe Tips:
1- Don't over cook the liver it doesn't take more than few minutes to be cooked.
2- If you're going to cut the liver yourself, it's easier to cut it while half frozen but be very careful with your fingers as they cold you won't feel anything while using the knife.

Serves: 2 people
Prep. Time: 5 minutes
Cooking Time: 10 minutes
Click here for the recipe اضغط هنا للوصفة »

Cari Farmasi

Farmasi Di Kuala Lumpur dan Selangor Selangor / KL Area NO SHOPS NAMES ...