Scroll down for English post
السجق الشرقي له مذاق مميز لما به من توابل عربية لذيذة، وهناك العديد من الطرق لطهيه، أحدها هي وصفتي اليوم والتي تعتبر المفضلة عند زوجي، يمكنه أكلها يومياً لمدة شهر بدون أن يمل منها! إنه طبق لذيذ خاصة إذا تم تقديمه مع سلطة الطحينة؛ هيا بنا نعرف كيفية إعداده.
نصيحة الوصفة:
يسهل تقطيع السجق وهو شبه مجمد ولكن احذروا جيداً عند استخدام السكين فالأصابع تفقد الشعور مؤقتاً وهي باردة.
الوصفة تكفــي: شخصين
وقت التحضير: 3 دقائق
وقت الطهــــي: 20 إلى 30 دقيقة
Oriental sausage has its own unique flavor due to the middle eastern spice it has, there are many ways to cook it, one of them is my recipe today which is my husband's favorite, he could eat it everyday for a month and wouldn't hate it! :D it's delicious specially when served with garlic Tahini dip; let's see how to make it!Recipe Tip:
It's easier to cut the sausages while half frozen but be very careful when using a knife while your fingers are cold because you're not going to feel them like normal.
Serves: 2 people
Prep. Time: 3 minutes
Cooking Time: 20 to 30 minutes