Saturday, February 2, 2013

Bechamel Cauliflower Bake طريقة صينية القرنبيط بالبشاميل

Bechamel Cauliflower Bake طريقة صينية القرنبيط بالبشاميل

Scroll down for English post
هذه الأيام موسم القرنبيط أو الزهرة وهو أحد الخضروات المفضلة بالنسبة لي، سأقوم اليوم بعمل وصفة صينية الزهرة بالفرن مع البشاميل واللحم المفروم، عادة ما يتم تجهيز هذه الوصفة بقلي زهرات القرنبيط، ولكنني أفضلها مسلوقة أو على البخار فقمت بسلقه لتجهيز هذه الوصفة (أقل في الدهون أيضاً). هذه الوصفة بسيطة وسهلة جداً كما أنها مناسبة للمناسبات والعزائم، أتمنى أن تعجبكم :)

الوصفة تكفي: 3 إلى 4 أشخاص
وقت التحضير: 15 دقيقة
وقت الطهي: 30 دقيقة
Cauliflower which is in season right now is one of my favorite vegetables, today I'm making baked cauliflower with ground beef and Bechamel, it's usually been made with fried cauliflower but I love it more when boiled or steamed (less fat as well). It's super simple yet great for occasions or dinners with friends and family, hope you like it :)

Serves: 3 to 4 people
Prep. Time: 30 minutes
Baking time: 20 to 30 minutes
Click here for the recipe اضغط هنا للوصفة »

Cari Farmasi

Farmasi Di Kuala Lumpur dan Selangor Selangor / KL Area NO SHOPS NAMES ...