Saturday, February 9, 2013

Lemon & Herb Baked Fish Fillets فيليه الهامور بالأعشاب والليمون

Lemon & Herb Baked Fish Fillets فيليه الهامور بالأعشاب والليمون

Scroll down for English post
وصفة اليوم مفيدة ولذيذة جداً. من أحلى طرق طبخ الأسماك الطازجة الطهي على البخار أو بالفرن على درجة متوسطة، فهي أكثر الطرق محافظة على فوائد السمك خاصة الأوميجا ثري والتي يتم فقدها أثناء عملية قلي الأسماك! نعود مرة أخرى للوصفة هي مناسبة لمرضى النقرس (والذي أصاب والدي مؤخراً ادعوا له بالشفاء)، كما أن هذه الوصفة مناسبة أيضاً لمتبعي الحمية الغذائية لإنقاص الوزن. هذه الوصفة يأخذ تحضيرها دقائق معدودة ويتم طهيها بسرعة لتكون جاهزة للأكل في أقل من 30 دقيقة، وصفة فيليه السمك بالفرن مع الشبت والليمون وزيت الزيت بالإضافة للفلفل الرومي الأخضر والذي يعطيه إضافة مميزة للطعم، أتمنى أن تعجبكم.

الوصفة تكفي: 3 أشخاص
وقت التحضير: 5 دقائق
وقت الطهي: 20 إلى 30 دقيقة حسب سُمك الفيليه
I'm making today a healthy delicious dish. Some of the best ways to cook fish are steaming or baking in medium oven, they are very healthy as they keep all the benefits including Omega-3 which is being lost by frying! Back to this recipe it's suitable for people suffering from Gout including my father (please pray for him), and it's also suitable for people following weight loss diet. This recipe takes only few minutes to be done (less than 30 minutes to be served), baked Grouper (hammour) fish fillet with dill, lemon, olive oil, and a touch of green bell pepper for a special taste, I hope you like it :)

Serves: 3 people
Prep. Time: 5 minutes
Baking Time: 20 to 30 minutes (depending on the fillet thickness)
Click here for the recipe اضغط هنا للوصفة »

Cari Farmasi

Farmasi Di Kuala Lumpur dan Selangor Selangor / KL Area NO SHOPS NAMES ...