Wednesday, February 27, 2013

Jalapeno Parmesan Omelette أومليت الهلابينو وجبن البارميزان

Jalapeno Parmesan Omelette أومليت الهلابينو وجبن البارميزان

Scroll down for English post
الهلابينو هو أحد أنواع الفلفل الحار المشهور بالمطبخ المكسيكي، ووصفة اليوم هي لمحبي الأكلات الحارة جداً، أومليت الهلابينو بجبن البارميزان وصفة سريعة لا تأخذ إلا دقائق معدودة وهي لذيذة ومغذية.

نصيحة الوصفة:
1- لتقطيع الفلفل الحار يفضل وضع زيت على الأصابع قبلها لعدم التأثر بحرارته.
2- يفضل تقطيع الفلفل قبل وضعه في الوصفة مباشرة لنستفيد بفيتامين سي الموجود به والذي يتبخر أو يزول بتركه في الهواء.

الوصفة تكفــي: شخصين
وقت التحضير: 2 دقائق


وقت الطهــــي: 5 دقائق
Jalapeno is a medium sized hot chili pepper, very popular in Mexican cuisine, today's recipe is for people who love hot food, I made Jalapeno Omelette with Parmesan cheese is very simple, quick recipe yet delicious and nutritious.

Recipe tips:
1- Rub your fingers with oil before chopping hot pepper.
2- It's better to chop jalapeno right before using to keep vitamin C.

Serves: 2 people
Prep. Time: 2 minutes
Cooking Time: 5 minutes

Click here for the recipe اضغط هنا للوصفة »

Cari Farmasi

Farmasi Di Kuala Lumpur dan Selangor Selangor / KL Area NO SHOPS NAMES ...