Tuesday, February 26, 2013

Thin Crust Pizza Margherita بيتزا مارجريتا رقيقة

Thin Crust Pizza Margherita بيتزا مارجريتا رقيقة

Scroll down for English post
أحب البيتزا جداً ويمكن أن آكلها يومياً دون أي ملل، قمت بالكتابة عن البيتزا مسبقاً وكيفية عمل عجينة بيتزا ممتازة، لذا يمكنكم قراءة التفاصيل لتعرفوا أفضل النصائح لعمل عجينة البيتزا، ولا تنسوا أهم نصيحة، كلما عجنتم أكثر كلما حصلتم على طعم أفضل وألذ. سوف أريكم الخطوات الآن :)

الوصفة تكفــي: شخصين كوجبة تسلية
وقت التحضير: ساعة (تخمير العجين)


وقت الخـــــبز: 7 دقائق
I love pizza! I can eat it everyday without getting bored! I posted before about pizza and how to make perfect pizza dough, so you can check it out for tips and tricks while making pizza, and don't forget the most important tip, the more you knead, the better flavor yo get. I'm not so good at telling stories so I will just show you the steps now ;)
Serves: 2 people as snack
Prep. Time: 1 hour (proofing)
Cooking Time: 7 minutes approx.
Click here for the recipe اضغط هنا للوصفة »

Cari Farmasi

Farmasi Di Kuala Lumpur dan Selangor Selangor / KL Area NO SHOPS NAMES ...